Jump to content

nike air force 1 shadow lyserød


Recommended Posts

1.jpg
Tidligere i sidste yeezyudsalg.com uge genstartede Nike sin hyldest til ACG gennem Air Max 95 og tilføjede ovenpå pelsforinger og portrættet af den nogensinde berømte Nike Hike Man. Og nu, ikke så længe derefter, er de planlagt til at overføre den samme behandling til den rekonstruerede Air Force 1 Shadow. Et spejlbillede i farve, parrer i det væsentlige dets forskellige armaturer den samme palet som den førnævnte.

Mørkere solbruncoat den teksturerede ruskind, der findes langs tåkappen, blonderen nike sko dame guld og hælen, mens mere neutrale variationer af det samme pigmentkjole nedenunder i form af robust lærred og det, der ser ud til at være tumlet læder. Double Swooshes sparker derefter de mere excentriske motiver af - lagdeling af neutrale strimler oven på broderede tern - som supplement til de tilsvarende multiplicerede øjenstøtter og rygsål.

Fra sin klumpede silhuet til den dristige overdel ser denne slående sneaker godt ud nike air force 1 shadow lyserød med noget i dit skab! Det er let en af de mest alsidige fortolkninger af AF1, der findes, og dets centrale designpunkt er centreret omkring lagdeling. "Skygge" -effekten er høflighed af de flere Swooshes og duplikerede designelementer, inklusive to bagfliger og to øjne, for et usædvanligt, frisk og moderne look.

Nike Air Force for 100% autentisk handler om mode og livsstil. Den klassiske old school-stil giver dig det look af afslappet cool. Sikker på, du kan bære dem til sport, men med den klumpede sål og rene linjer er de lavet til at blive set på. Du kan finde hi-tops i sortimentet for at give dig et stærkere look og give et rigtigt fashion statement. Alle modellerne i serien har Nike Air-teknologien, der gør dem ultra komfortable.

https://www.yeezyudsalg.com/

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...