Jump to content

converse pro leather kopen


Recommended Posts

Zelfverklaarde 'street couture'-specialisten Bandulu hebben een nieuwe samenwerking met Converse gestikt, dit keer op de Chuck 70 en Pro Leather. Bandulu is een in Birkenstock boston gevestigd merk, opgericht door Pat Peltier, en staat vooral bekend om een zwaar geborduurde opknappen van vintage kleding, waardoor deze oude kledingstukken een opzettelijk gesmokkelde esthetiek krijgen. Nadat ze in 2015 al met Converse hebben gewerkt, herbekijken de twee medewerkers een aantal bekende motieven opnieuw. De converse chuck 70 sale nederland is een soort textuurmeesterwerk. In plaats van een gebruikelijke zware canvas - dat al tactiele AF is - gebruiken deze samenwerkende nadelen nog sterker materiaal dat dichter bij jute ligt.

ChuckTaylor-17.jpg

Converse is er geweest voor nooit elke belangrijke mijlpaal in basketbal. Deze week trapt een merk Boston een nieuw feest af, een viering ter ere van enkele van de eerste zwarte mannen die de sport professioneel beoefenden, door middel van de nieuwe "Breaking Down Barriers"-collectie. De nieuwe "Breaking Down Barriers"-collectie van Converse is vrij letterlijk met Zijn naam. Een pakket van zes sneakers eert drie grote namen uit de basketbalgeschiedenis, Chuck Cooper, Earl Lloyd en  converse pro leather kopen Nat Clifton, drie mannen die hebben geholpen de kleurenbarrière van de National Basketball League te doorbreken. De eerste van hen was Cooper, die in 1950 op #13 werd opgesteld door de Birkenstock boston Celtics, gevolgd door Cooper, die als eerste het NBA-contract tekende bij de toenmalige New Yorkse Knickerbockers.

Converse heeft vandaag de lancering aangekondigd van hun nieuwe CONS Weapon Collection, een serie met vijf schoenen met een moderne vorm voor het iconische silhouet. De collectie bevat gedurfde kleuren en materialen die zijn gekozen omkring het ambachtelijke gevoel van de schoenen te versterken. Dit pakket bevat drie verschillende ontwerpen, te beginnen met het Patchwork-wapen. Deze versie is gemaakt met een verscheidenheid aan kleuren en contrasterende afbeeldingen. De volgende is de Kitchen tools Pack, die gebruik maakt van ton-sur-ton, gemêleerd katoenen bovenwerk met gebonden en contrasterende Y-balken. De laatste versie is de Reflecting Mesh Pack, converse cons dames leather met - je raadt het al - bovenwerk van fine mesh met een reflecterend materiaal.

Converse plaagde een tiental samenwerkingen voor de lente en de zomer, maar heeft fans verrast met een ander project met vaste partner, Carhartt. Voor hun laatste poging hebben beide merken het trivial gehouden met een Chuck 70-duo. De aanstaande paren laten de gesplitste opstelling van een vorig project achterwege en genieten van de stijlen "Hamilton Brown" en "Covert Green" die synoniem zijn met de instelling voor werkkleding. De laatste toon verschijnt echter in een camouflage-afwerking, die goed zal passen bij verschillende seizoenskledingaanbiedingen van Carhartt. Beide sneakers zijn voorzien van co-branding, met canvas tongen die het logo van het in Mich gevestigde merk dragen. converse chuck taylor all star nederland Net als bij andere opties van het bedrijf One Star, neemt "Egret" de teenendoos en zooleenheden over.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...